Access, empresa lider en la gestió dels Recursos Humans, acaba d’ampliar les seves oficines a Alcarràs.

Amb aquest motiu organitzà ahir dimecres un acte per inaugurar les noves instal·lacions situades a l’Avinguda Catalunya 137, amb la presència d’ autoritats locals com el Sr. D. Miquel Serra, Alcalde d’Alcarràs i el Sr. D. Jaume Fabà, Director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

noves oficines en alcarràs

D’ençà que Access va iniciar la seva activitat d’Ocupació Temporal a Catalunya, l’empresa ha anat creixent en clients i serveis cada any, gracies a la seva especialització i aposta per la innovació en les tasques agrícoles, permetent a les empreses lleidatanes millorar la rentabilitat de les seves explotacions.

Access, que celebra aquest any el seu 20º aniversari, i pionera en serveis d’ocupació temporal, compta amb 9 oficines a les provincies de Lleida, Castelló, València i Alacant. Aquest exercici té previst arribar a l’àrea de Tarragona i Osca.Treballar amb Access permet a les empreses la flexibil·litat i agilitat necessaries per tal de donar una resposta rapida a les necesitats del mercat actual, permetent a l’empresari concentrarse de plenament en la seva activitat principal i millorar la competitivitat.

Access ofereix els seus serveis en quatre divisions: Ocupació Temporal, AgroAccess, Consultoria de RR.HH i Externalització de serveis i processos.