Un cop acabada la poda dels nostres arbres, arriba el moment de plantejar una de les etapes més importants de l’any, l’aclarida (aclareo). Aquesta etapa acostuma a ser una de les més cares de tot el procés productiu. I arriba a suposar en algunes varietats fins a 0,10 €/kg produït, una autèntica fortuna. Per això esdevé molt interessant l’opció de l’aclarida (aclareo) en flor, una tasca molt senzilla i econòmica que ens permetrà:

  • Reducció de costos en l’aclarida manual fins a un 40% segons varietats.
  • Millora de la mida mitjana dels fruits.
  • Augment de coloració en varietats més primerenques.
  • Disminució de costos de reg, a causa d’una menor demanda d’aigua per alimentar la totalitat dels fruits.
Aclareo en flor

Des de la divisió agroindustrial de Access Gestió Integral d’Ocupació, amb la nostra experiència de més de 20 anys treballant en el camp, ens permet conèixer les tècniques més beneficioses i avançades per tal de realitzar una bona aclarida en flor. Per aixó, sabem quin és el perfil de mà d’obra necessària per a realitzar aquesta tècnica. I us els posem a disposició per treballar en les vostres terres.

Si ets productor agrari i creus que les teves terres podrien beneficiar-se de tots els avantatges que t’ofereix l’aclarida en flor, poseu-vos en contacte amb nosaltres i els nostres tècnics l’informaran i assessoraran dels nostres serveis.

solicita información
aclarida en flor

I si, en canvi tens experiència en tot tipus de tasques agràries i estàs buscant feina, no dubtis en donar-te d’alta a la nostra base de dades. D’aquesta manera, podràs estar al dia de les nostres ofertes de treball i inscriure’t a la que més s’adapti al teu perfil.

BOLSA_TRABAJO