Èxit de participació en la 144a edició de la Fira Agrícola de Sant Josep de Mollerussa, ja que, segons dades de l’organització, més del 60% dels expositors considera que ha assolit els seus objectius i, pel que fa als visitants, s’ha arribat a la xifra de 150.000 persones, 10.000 més que l’anterior edició.

Aquest any, Access Gestió Integral d’Ocupació va estar present a la Fira amb un estand en què va presentar els seus serveis de Consultoria de RRHH, Formació, ETT i la seva àrea d’AgroAccess, una divisió diferenciada per a donar-li un servei especialitzat en el sector agroalimentari.

Vam estar amb algun dels nostres clients, com el Sr. José Ramón Pedrol (Fruitera de Torregrossa, Muronia i Frigorífics Pedrol) i Jordi Solana (President del diari La Manyana), fotografiats al nostre ‘raconet’ amb Glòria Gassó i Jordi Piqué, d’Access Gestió integral d’Ocupació.

fira sant josep

També vam tenir el plaer de conversar alguns minuts amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i Jordi Turull, diputat del Parlament de la Generalitat de Catalunya, que van passar pel nostre expositor.

fira sant josep

Vam estar molt ben acompanyats durant la Fira, ja que l’Albert Llovera, pilot paraplègic del Ral·li Paris Dakar, estava en un estand al costat del nostre.

fira sant josep

La Fira de Sant Josep de Mollerussa, que va comptar amb la participació de 285 expositors, entre el Recinte Exterior, els Firals i el Saló de l’Automòbil (un augment del 2%), va transcórrer amb normalitat, tot i que a causa del greu accident de Freginals, es va suspendre l’acte de clausura.

L’organització de la Fira, com a valoració final, va realitzar una nota de premsa en què ha informat detalladament del resultat de les enquestes realitzades als participants i en la qual es confirmava «la consolidació del certamen com una bona eina de promoció i de negoci per als expositors».