Aquest divendres arranca la 146ª edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa, amb una previsió molt positiva gràcies a les 280 empreses que s’exposaran en el recinte firal, a més de les diverses activitats paral·leles.

En un recinte firal de més de 20.000 metres quadrats, on hi hauran 130 expositors a la zona exterior i uns 127 en els pavellons. Malgrat que no hi haurà aquest any Saló del Tractor, ja que és biennal, la Fira sí que comptarà amb un expositor en l’exterior, amb uns 20 models.

Poldo Segarra, director de la Fira ha manifestat que “si el temps acompanya, podríem arribar als 180.000 visitants de l’any passat, així com als 1.700 assistents professionals a les jornades tècniques que s’organitzen en el marc de la fira i entre les quals destaquen la 17a Borsa de Cereals”, la plataforma per a la presentació de noves tècniques en agricultura Innoespai o el III Aplec de Joves del Camp.

Per últim, el director ha fet referència a l’espai Aliments, Territori i Tu de la Diputació de Lleida a la fira, que té com a objectiu “promocionar els productes alimentaris i artesanals de qualitat de les comarques de Lleida”.

Com en edicions anteriors (2016, 2017), Access Gestió Integral d’Ocupació estarem presents, per informar dels nostres serveis d’ocupació agrària.

Fira de Sant Josep 2018

Del 16 al 19/03/2018

Avinguda del Canal
Camí de Belianes
Pavellons Firals
Recinte Piscines

De 10h a 20h

Entrada gratuita

Per a més informació dels nostres serveis, no dubti a posar-se en contacte punxant aquest enllaç

Fira de Sant Josep 2018