Un cop acabada la poda dels nostres arbres, arriba el moment de plantejar una de les etapes més importants de l’any, l’aclarida. Aquesta etapa acostuma a ser una de les més cares de tot el procés productiu. Arriba a suposar en algunes varietats fins a 0,10 €/kg produït, una autèntica fortuna. Per això esdevé molt interessant l’opció de l’aclarida en flor, una tasca molt senzilla i econòmica que ens permetrà:
▪ Reducció de costos en l’aclarida manual fins a un 40% segons varietats.
▪ Millora de la mida mitjana dels fruits.
▪ Millora de coloració en varietats més primerenques.
▪ Reducció de costos de reg, a causa d’una menor demanda d’aigua per alimentar la totalitat dels fruits.

Aclareo en flor

Des de la divisió agroindustrial de Access Gestió Integral d’Ocupació, i amb la nostra experiència de més de 20 anys treballant en el camp, ens permet conèixer les tècniques més beneficioses i avançades per tal de realitzar una bona aclarida en flor, i sabem quin és el perfil de mà d’obra necessària per a realitzar aquesta tècnica, i us els posem a disposició per treballar en les vostres terres.

Si ets productor agrari i creus que les teves terres podrien beneficiar-se de tots els avantatges que t’ofereix l’aclarida en flor, poseu-vos en contacte amb nosaltres i els nostres tècnics l’informaran i assessoraran dels nostres serveis.

solicita información
aclarida en flor

I si, en canvi tens experiència en tot tipus de tasques agràries i estàs buscant feina, no dubtis en donar-te d’alta a la nostra base de dades i, d’aquesta manera, podràs estar al dia de les nostres ofertes de treball i inscriure’t a la que més s’adapti al teu perfil.

inscríbete en la bolsa de trabajo de Access